resep vir beetslaai

RESEP: Rou beet, feta, vinkel en lemoenslaai

Bestanddele:

  • 4 groterige heel, rou beet, goed geskrop
  • 1 groot lemoen, geskil en segmente uitgesny
  • 1 knol vinkel, met die toppe aan
  • 1 houertjie (200 g) First Choice fetakaas
  • 50 ml witwynasyn of balsemiekasyn
  • 1 t suiker
  • ½ t sout
  • 50 ml olyfolie

 

So maak mens:

  1. Sny die beet in papierdun skywe. Hou dit in koue water.
  2. Sny die vinkelknol in net sulke dun skywe en hou dit ook in koue water, maar apart van die beet.
  3.  Meng die asyn, sout en suiker goed sodat alles opgelos is voor jy die olie daarby meng.
  4. Kap die helfte van die vinkeltoppe (blaartjies) baie fyn. Hou die ander mooi vars deur dit met die steeltjies in ‘n beker koue water te laat staan.
  5. Rangskik die beetskywe op ‘n groot plat opdienbord en rangskik die vinkelknolskywe bo-oor die beet.Sprinkel die gekapte vinkel bo-oor.
  6. Sprinkel die gekapte vinkel bo-oor
  7.  Sprinkel die slaaisous oor die slaai.
  8.  Rangskik die lemoensegmente oral oor die slaai.
  9.  Breek die fetakaas in brokkies en versprei oor die slaai.
  10.  Eindig met takkies van die vinkeltoppe hier en daar.
  11. Deel hierdie resep met iemand waarvan jy hou.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-pos


VOLG ROOITAMATIE OP SOSIALE MEDIA

Ek verafsku gemorspos en deel sporadies resepte en wenke vir jou huis en tafel.

Leave a Comment

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui