broccolisop

RESEP: Broccoli-sop met sjerrie

Bestanddele

  • 1 heel broccoli of 1 pak broccoli-stukke
  • 1 ui, fyn gekap
  • First Choice botter
  • 1 potjie hoenderaftrekseljellie
  • 500 ml kookwater
  • 250 ml First Choice room
  • 3 E sjerrie 
  • sout en swartpeper

  • Metode

  1. Breek die broccolistukke klein en was dit goed.
  2. Braai die ui in die botter net sag en voeg die broccoli daarby. Braai vir ‘n paar minute en voeg die aftrekseljellie by saam met die warm water.
  3. Laat effens indamp.
  4. Maak alles goed fyn met ‘n stokmenger sommer so in die kastrol.
  5. Voeg die room by en laat opkook.
  6. Geur met die sjerrie en proe vir sout.
  7. Bedien dit mooi gegarneer met broccolistingeltjies wat klein gesny en gebraai is, saam met broccoli-blommetjies wat liggies in botter gebraai is.
  8. Deel hierdie resep met iemand van wie jy hou.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Comment

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui